Gratis

Hent e-bogen for ledere om 9 projektfælder, eller e-bogen for projektledere om 6 overraskende veje til projektsucces

Gratis ebog fra Friis Solutions 9 projektfælder du, som leder, skal undgå at blive fanget i

E-bog for ledere

Hvordan understøtter du, som leder, det gode projektarbejde?

I e-bogen: “9 projektfælder du, som leder, skal undgå at blive fanget i” fortæller jeg, Else Kathrine Friis, stifter af Friis Solutions, om 9 projektfælder.

De 9 projektfælder er dem, som jeg har set mange ledere blive fanget i, fordi de ikke har været opmærksomme på fælderne. Men jeg har også set, at de fleste ledere handler resolut og målrettet for at komme ud af fælderne, når det først går op for dem, at de er fanget i dem. For projektarbejde er vigtigt for virksomheders udvikling og bundlinje, og derfor er de fleste ledere opmærksomme på, at de skal understøtte det gode projektarbejde.

Jeg håber, at du, ved at undgå en eller flere af de 9 projektfælder, kan opnå bedre projektsucces i den virksomhed, du arbejder for.

Som leder er du vigtigere for projektarbejdet, end du selv tror…

Mange af de projektledere, jeg taler med, kan fortælle historier om, hvordan ledelsen uden at vide det spænder ben for projektarbejdet. Enten fra den virksomhed projektlederen er i nu, eller fra den virksomhed de engang var ansat i. En virksomhed de skyndte sig at forlade, fordi ledelsen umuliggjorde god projektledelse. Som er netop det, den dygtige projektleder brænder for.

Hvis du som leder gerne vil have succesfuldt projektarbejde i din virksomhed – og holde på de gode projektledere – så er det ret vigtigt, hvad du gør som leder.

Dét faktum er overraskende for nogle ledere, fordi de egentlig regner med, at projektlederne klarer alt, hvad der handler om projektarbejde. Men det kan projektlederne ikke. For de arbejder indenfor de rammer, du som leder eller I som ledergruppe har stillet for projektarbejdet i virksomheden. Hvis rammerne ikke understøtter projektarbejdet godt nok, så bremser rammerne projektledernes arbejde.

Læs derfor med i e-bogen, og hør om de 9 projektfælder. Måske har du undgået de fleste. Men der er måske en enkelt eller to, som du er fanget i, uden at du har opdaget det?

Gratis ebog fra Friis Solutions for projektledere: 6 overraskende veje til projektsucces som du (måske) ikke kender

E-bog for projektledere

6 overraskende veje til projektsucces

I e-bogen har jeg, Else Kathrine Friis, stifter af Friis Solutions, skrevet nogle af de ting, jeg gerne selv ville have vidst/været bevidst om, de første mange år, jeg arbejdede som projektleder.

En viden, som man ofte først finder ud af er relevant, efterhånden som man får erfaring med at være projektleder.

Er du projektleder?

Så kig også på min anden hjemmeside: www.faastyrpaaprojekterne.dk, der er målrettet projektledere, som ønsker at udvikle sig i projektlederrollen.