Få en praktiker i bestyrelsen

Mangler I én i bestyrelsen? Så overvej en praktiker, der både forstår strategiarbejdet, og hvad der skal til for at omsætte strategien til virkeligheden

Bestyrelsesprofil Else Kathrine Friis

Med Else i bestyrelsen bliver strategierne til virkelighed

Mangler I én i bestyrelsen? Så overvej at få Else Kathrine Friis i bestyrelsen. Else er en jordnær praktiker, som ikke kun har fokus på de rette strategier, men også på om virksomheden er i stand til at få strategierne fra papir til virkelighed. For hvad er strategierne værd, hvis de ikke føres ud i praksis?

Bestyrelsesprofil

I kan hente Elses bestyrelsesprofil her.

Kontakt

Hvis I overvejer at få Else med I bestyrelsen, så start med at booke et uforpligtende møde. På mødet kan I afklare, om hun er relevant for netop jeres bestyrelse. I kan også ringe på 22 85 85 60.

Uddannelse

Udover at være civilingeniør har Else en bestyrelsesuddannelse fra CBS: “Bestyrelsesarbejde i mindre og mellemstore virksomheder”.

Erfaring

Else har drevet egen virksomhed, Friis Solutions, siden 2016.

Hun har været med til at stifte og er formand for Sorø Vinterbadeklub, der er vokset fra 0 til 400 medlemmer på 9 år. Else har været primus motor for at få tilladelse til, at finde finansiering (1,5 mio kr) til og at være bygherre på opførelsen af badeklubbens sauna på kanten af Sorø Sø.

Else er også bestyrelsesmedlem i Rotary Sorø.