Vælg en side

Cookie- og privatlivspolitik

Her kan du læse om Friis Solutions cookie- og privatlivspolitik.

Cookie- og privatlivspolitik

 

Cookies

Cookies er en tekstbesked, der typisk placerer et midlertidigt lille filter på computeren, som kan indhente oplysninger om f.eks. browser, styresystem, forbindelsestype og andre statistisk relevante oplysninger.

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til trafikmåling og til løbende optimering af hjemmesiden friissolutions.dk og af Friis Solutions ApS platform med henblik på at forbedre brugeroplevelse og funktionalitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Friis Solutions ApS anvender Google Analytics som statistikværktøj på hjemmesiden. Google Analytics giver Friis Solutions ApS mulighed for at følge besøgendes færden på hjemmesiden, og giver Friis Solutions ApS mulighed for at tilpasse indholdet efter relevans.

Nedenfor har vi uddybet hvilke informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig på e-mail og sende dig nyhedsbreve og relevante tilbud. Når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, behandler vi dit navn og din e-mailadresse. 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, så vi kan levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på kontakt@friissolutions.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Vi benytter herudover følgende tredjeparter til opbevaring og behandling af data.

  • Mailchimp
  • Microsoft

Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Vi anvender kun databehandlere i EU/EØS-området.

Indsigt og klager

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager persondata om dig, i det omfang vi videregiver dine persondata. Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de persondata, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Du har ret til – i elektronisk form – at modtage de persondata, du har stillet til rådighed for os.Hvis du ønsker at bruge din ret til dataportabilitet, vil du modtage dine persondata fra os i et almindeligt anvendt format via e-mail.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til vores persondataansvarlige, else@friissolutions.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Friis Solutions ApS
Att.: Friissolutions.dk
CVR-nr.:  37847879
Frederiksvej 15, 4180 Sorø
Tlf.:  22 85 85 60
E-mail:  kontakt@friissolutions.dk