Projektcoaching for ledere

Få konkrete anvisninger, opgaver og “how-to” planer for, hvordan I som ledelse bedst understøtter virksomhedens projektafvikling 

Projektcoaching for ledere

Ledelsen er vigtig for virksomheders evne til at gennemføre projekter

Bliver jeres projekter ofte forsinkede, dyrere og mere besværlige end forudset? Så har du måske overset, hvor vigtig lederen eller ledergruppen er for god projektafvikling!

Det er nemlig ikke kun projektlederen, der skal få projekterne i mål. Projektlederen har brug for, at virksomhedens ledere stiller de rette rammer op for projekterne. Er rammerne ikke til stede, bliver det meget svært for projektlederen at få projekterne godt i mål.

Med projektcoaching for ledere får I indspark til, hvordan I fra lederhold kan forbedre jeres virksomheds evne til at gennemføre projekter. Så de når I mål til tiden og indenfor budgettet.

Læs mere om projektcoaching herunder eller book et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan afklare, om projektcoaching er noget for jer/dig. 

Undgå at spænde ben for jeres projektledere

Noget af det, vi hører ofte, når vi taler med projektledere, er, at de har for dårlige betingelser for deres arbejde. Og de betingelser defineres af, hvordan deres ledere agerer.

Desværre er der mange ledere, der slet ikke er klar over, hvor stor betydning lederen og ledelsen har for, hvor nemt eller svært det er at løse projekterne i deres virksomhed.

Projektcoaching giver de bedste betingelser for projektafvikling i jeres virksomhed

Bestiller I projektcoaching hos os, sker der følgende:

  • Vi aftaler sammen en række tidspunkter, hvor coachingen skal foregå, og hvor mange coachingtimer I ønsker. Typisk coacher vi 1 leder, men er i en mindre ledergruppe kan vi coache jer samlet.
  • Coachingen kan foregå via teams, zoom eller hos jer eller os (i Sorø).
  • Vi starter med sammen at kortlægge, hvordan de nuværende rammer er for jeres projektarbejde. Derefter kommer vi med en række forslag til, hvordan I som ledelse kan forbedre rammerne.
  • Fra coachingsession til coachingsession får I en række aktioner, I skal udføre før næste coachingsession.

Pris

Prisen afhænger af antal coachingsessioner.

Kontakt

Kontakt os for tilbud på projektcoaching ved at ringe 22 85 85 60 eller vælge tidspunkt for samtale via knappen herunder.