Kunder

Vi samler på tilfredse kunder

Kompetent

Ellegaard Göttingen Minipigs har gjort brug af Friis Solutions ydelser for at styrke arbejdet omkring projekt management.

Else brugte tid på at forberede sig inden arbejdet med vores virksomhed og satte sig grundigt ind i vores tankegang, så hun var parat til at møde os i vores udvikling og på vores rejse.

Friis Solutions er en kompetent og samvittighedsfuld samarbejdspartner, som har udviklet en anvendelig og effektiv model til optimering af projektarbejde og projektledelse.

– Lars Friis Mikkelsen, CEO, Ellegaard Göttingen Minipigs

God projektleder

Skal du bruge en god projektleder, til store og små projekter i din virksomhed og har brug for en nem og praksis orienteret tilgang til dine projekter. Så kan jeg varmt anbefale Else Kathrine Friis. Med Else får du hurtigt overblik over projektets omfang og styr på opgaverne der skal løses for at gennemføre dit projekt.

Vi har brugt Else til at få styr på data flow i vores virksomhed.

– Thomas Bagger, Ejerleder, Bagger Låse & Alarm A/S

Proaktiv fighter

AN Group har haft stor gavn af Friis Solutions i forbindelse med flere projekter for vores pharma kunder. Else Kathrine Friis har mange års erfaring med at afvikle projekter i farmaceutiske virksomheder og hun har ydet yderst kompetent support med opdatering og udarbejdelse af design- og kravdokumenter samt protokoller og testplaner til DQ, OQ og PQ.

På det personlige plan er Else en rigtig fighter der er ikke ”løber af pladsen” når det er svært, men derimod er proaktiv og blandt de første til at påtage sig ansvar for at få projekterne succesfuldt gennemført.

– Uffe Monberg, Director, Pharma & Medico, AN Group

Overblik og struktur

I Else får man en samarbejdspartner, der går til opgaverne med stor entusiasme. Hun skaber overblik, struktur og nedbryder opgaverne i overskuelige pakker.

Else er en kompetent projektleder/ opgaveløser, der også formår at bruge sin viden til at klæde andre på, så de får værktøjer til bedre selv at løse opgaverne.

Else er proaktiv, god til at informere og inddrage undervejs og så stopper hun ikke, før opgaven er fulgt helt til dørs, gerne med anbefalinger til, hvordan det kan gøres lettere næste gang.

Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Else.

– Ane-Marie Westergaard, Funktionschef i Miljø og Ressourcer, Region Sjælland.

Logo Epista
Logo Orifarm
Logo NMLK DanSteel
Logo Poul Johansen maskiner
Logo Global Tunnelling Experts
Logo NNE
Logo Novo
Logo Nettolager
Logo GEA