Lej en projektleder

Har I travlt, mange projekter i gang og mangler I kvalificerede medarbejdere til at lede projekterne? Så lej en projektleder.

Foto af Else Kathrine Friis

Lej projektleder Else Kathrine Friis, der har 20+ års erfaring med projekter

Else er uddannet civilingeniør og efteruddannet i projektledelse og facilitering. Hun har ledet både små, store og meget komplicerede projekter i såvel private som offentlige virksomheder.

Else har arbejdet med projekter hos Novo Nordisk, AN Group, Region Sjælland, Viminco, GEA, Epista og en række andre virksomheder.

Pris

Pris afhænger af projektets varighed og geografi.

Hvordan lejer jeg en projektleder?

Du kan enten ringe på 22 85 85 60 eller booke mig til et møde.

 

Logo Bagger Låse og alarm

God projektleder

Skal du bruge en god projektleder, til store og små projekter i din virksomhed og har brug for en nem og praksis orienteret tilgang til dine projekter. Så kan jeg varmt anbefale Else Kathrine Friis. Med Else får du hurtigt overblik over projektets omfang og styr på opgaverne der skal løses for at gennemføre dit projekt.

Vi har brugt Else til at få styr på data flow i vores virksomhed.

– Thomas Bagger, Ejerleder, Bagger Låse & Alarm A/S

Logo AN group

Proaktiv fighter

AN Group har haft stor gavn af Friis Solutions i forbindelse med flere projekter for vores pharma kunder. Else Kathrine Friis har mange års erfaring med at afvikle projekter i farmaceutiske virksomheder og hun har ydet yderst kompetent support med opdatering og udarbejdelse af design- og kravdokumenter samt protokoller og testplaner til DQ, OQ og PQ.

På det personlige plan er Else en rigtig fighter der er ikke ”løber af pladsen” når det er svært, men derimod er proaktiv og blandt de første til at påtage sig ansvar for at få projekterne succesfuldt gennemført.

– Uffe Monberg, Director, Pharma & Medico, AN Group

Logo Region SJælland

Overblik og struktur

I Else får man en samarbejdspartner, der går til opgaverne med stor entusiasme. Hun skaber overblik, struktur og nedbryder opgaverne i overskuelige pakker.

Else er en kompetent projektleder/ opgaveløser, der også formår at bruge sin viden til at klæde andre på, så de får værktøjer til bedre selv at løse opgaverne.

Else er proaktiv, god til at informere og inddrage undervejs og så stopper hun ikke, før opgaven er fulgt helt til dørs, gerne med anbefalinger til, hvordan det kan gøres lettere næste gang.

Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Else.

– Ane-Marie Westergaard, Funktionschef i Miljø og Ressourcer, Region Sjælland.