Vælg en side

Giv dig selv mere tid til dine kerneopgaver

Jeg tilbyder rådgivning og vejledning inden for alle aspekter af projektledelse.

Projektydelser

Få overblik
Har du overblikket over de projekter I har i gang lige nu; hvor mange penge du bruger på dem, hvilke folk du har på og hvornår I er færdige med projekterne? 

Hvis ikke – så læs her hvordan jeg kan hjælpe jer med at få det 

Læs mere

Prioritering
Bliver du ind i mellem usikker på om de projekter I laver i jeres organisation nu også fører jer i den retning har tænkt jer. Da ressourcer næsten altid er en faktor når vi skal prioritere og vælge, er det vigtigt, at vi prioriterer til og fra på det rigtige grundlag  

Læs mere om hvordan jeg arbejder med prioritering her

Læs mere

Rammen om projektarbejdet
Hvem tager beslutningerne om op eller nedprioritering af igangsatte projekter hos jer? Og hvem bestemmer om et nyt projekt overhovedet skal sættes i gang? I min verden skal det på plads og er en forudsætning for det gode projektarbejde 

Læs mere om hvordan jeg griber det an her 

Læs mere

Projektledelse

Har I metoderne på plads, men mangler en dygtig og erfaren projektleder til at planlægge, organisere og styre et specifikt projekt sikkert i mål, står jeg til rådighed. Som projektleder holder jeg overblikket, tager hånd om de involverede og fører projektet sikkert i mål.

Jeg kan også være med på sidelinjen og coache mindre erfarne projektledere i arbejdet med deres projekter.

Andre konsulentydelser

 

Facilitering af processer, sparring omkring forandringer, etablering af strategi, opstilling af målhierarki og optimering af drift. Jeg tilbyder hjælp til forandringer i jeres virksomhed.

Fælles for mine ydelser er, at jeg altid tager afsæt i præcis jeres situation. Og med respekt for jeres forretning hjælper jeg jer videre.

Referencer

GDPR i praksis

Du har fået lavet en persondatapolitik og de juridiske tekster er på plads – men er du sikker på at måden I arbejder på i dagligdagen understøtter de juridiske tekster? 

Noget af det vigtigste du skal sikre dig, for ikke at få bøder er nemlig, at du arbejder som du beskriver. Ellers er det præcis det, der kan udløse bøder fra Datatilsynet….  

Læs mere her om hvordan jeg arbejder for at hjælpe dig til at undgå bøder omkring GDPR 

Læs mere

Life Science

Arbejdet i dette felt er kendetegnet ved høje myndighedskrav og nødvendigheden af et indgående kendskab til branchen.

Mere end 10 års arbejde med validering og projektledelse i farmaceutiske virksomheder gør mig i stand til at træde til med det samme, hvad enten det drejer som om valideringssupport eller hjælp til at gennemføre projekter.

Referencer

Friis Solutions ApS

kontakt@friissolutions.dk
CVR-nr: 37847879
Tlf: 22 85 85 60